Irodalmi Est

Sportos Irodalmi Est

2023-08-13

Az augusztusi Irodalmi Est részleteit itt olvashatjátok.

Időpont: 2023. augusztus 22. 18 óra

Helyszín: Mátyás templom udvara (Szeged)

Leírás: Akik ismernek és/vagy követnek instagramon, tudják, hogy számomra sokat jelent a sport: imádok futni, a gyerekeimnek is ezt a példát mutatom, és nagyon szeretem a nagy nemzetközi versenyeket. Alig várom, hogy az idei budapesti Atlétikai Világbajnokságon szurkoljak a magyar sportolóknak, és így nem is volt számomra kérdés, hogy augusztusban a sport lesz az Irodalmi Est témája. Az estekre ezentúl vendégeket is hívni fogok, és a sportról nekem egyből Olasz Anna, hosszútávúszó jutott eszembe. Annát instagramon kerestem fel, és nagyon örült a felkérésnek, szívesen eljön az estre, és képzeljétek, még olvasni is szeret! (Mikor meghívtam, ezt az infót nem tudtam róla )
Ismét készülök sok finomsággal, főleg sporthoz kapcsolódó ételekkel (nyugi, nem csak energiagolyók és fehérjeturmixok lesznek), és Annával beszélgetünk sportról, irodalomról, életről!  Kérdezhettek is tőle, kedves, nyitott embernek ismertem meg egy kávé mellett! 🙂

Arra kérlek Titeket, hogy éhesen gyertek, és hozzatok magatokkal egy sporttal kapcsolatos könyvet: egy regényt, amiben a sport központi szerepet kap, esetleg egy sportolói önéletrajzot vagy akár egy sportoló által írt történet is kerülhet az asztalra!

A vacsora becsület kasszás, és a teljes összeget az Unicef-nek adományozom, mert ebben a hónapban részt veszek egy kampányban. Bővebben a kampányról az adományoldalamon olvashattok.

Ha érdekel az esemény, vedd fel velem a kapcsolatot instagram oldalamon vagy írj üzenetet a kapcsolat fül alatt.

You Might Also Like